SIP TravelSIP Travel
Forgot password?

Turistička agencija “SIP Travel”  posluje u okviru preduzeća ‘SIP’ DOO. Osnovana 1992. godine, agencija posjeduje IATA međunarodnu licencu tako da smo uključeni u globalni rezervacioni sistem Amadeus i  BSP sistem. Pomenuti sistemi omogućavaju   izdavanje avio  karata kako nacionalnih, internacinalnih,  tako i LOW COST  avio prevoznika za cijeli svijet , bilo da su u pitanju individualna ili grupna putovanja.

Sa svojim timom profesionalaca osvojili  smo veliki dio crnogorskog tržišta svojim profesionalnim odnosom, kvalitetom i preciznošću .

Kao nagradu za uspjesno poslovanje  svih ovih godina agencija ‘SIP’ travel proglašena je  kao najbolja turistička agencija u 2017. godini, u sklopu akcije  ‘Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu-Tivat ‘ 2017. godine.

Članovi smo Travelife-a i započeli smo proces korak po korak ka usklađivanju sa međunarodnim standardima održivosti. Travelife je trostepeni program sertifikacije za turoperatore i turističke agente: 1) Travelife Engaged 2) Travelife Partner i 3) Travelife Certified. Nalazimo se u fazi 1 – Travelife Engaged i radimo na tome da pređemo na fazu 2 – Travelife Partner.

Naša Misija: Naša Misija da je da svojim klijentima obezbijedimo i isporučimo vrhunsku uslugu. Pružajući im nezaboravno putovanje i prijatan boravak, sa zagarantovanom uslugom koja prevazilazi njihova očekivanja. Sa ovim ciljem, želimo da obezbjedimo reputaciju u skladu sa našim LOGOM kao “Jednostavno Perfektna” (SiP) turistička agencija.

U SiP travel-u iskreno vjerujemo u zajedništvo Čoveka i Životne sredine i da dajemo puni doprinos najboljim održivim praksama u turizmu. Naš glavni fokus je smanjenje negativnih uticaja turizma na društveno-kulturna, ekonomska i ekološka područja i uvođenje najboljih pozitivnih praksi za podršku lokalnoj zajednici. Svi naši proizvodi i usluge biće usmereni na poboljšanje održivosti naših dobavljača, članova tima i destinacija. Daćemo sve od sebe da uvedemo većinu održivih praksi interno i eksterno. Takođe ćemo pokušati da edukujemo naše klijente u pravcu usmjerenja ka većoj održivosti sa fokusom na smanjenu emisiju CO2 bez uticaja na individualne preferencije putnika. Takođe smo posvećeni kontinuiranom razgovoru i saradnji  sa našim partnerima o mogućnosti smanjenja emisija ugljen-dioksida povezanih sa putovanjem.

    SIP TRAVEL – SERTIFIKATI

Rezervacije najpovoljnijih avio karata za sve svjetske destinacije

Rezervacije smještaja u svim svjetskim hotelima

LOW COST avio karte

Grupna i individualna putovanja

Rent a car usluge i transferi

Izleti i ekskurzije na upit

700
Zanimljivih Mjesta za posjetiti
300
Hotela u našoj ponudi
1000
Avio linija koje vam nudimo
150
Opcija VIP transporta
WhatsApp chat